Selecteer een pagina
IFES-Nederland Project

Locatie: Enschede
Status:
Lopend project

Categorie: Onderwijs

Het streven van dit project is dat elke student in Nederland kennismaakt met de blijde boodschap van het Evangelie en dat zij als christenstudent en afgestudeerde Jezus navolgen in de maatschappij waarin zij leven. IFES-Nederland is actief in alle steden in Nederland waar zich een universiteit of hogeschool bevindt.

Naast het plaatselijke studentenwerk door de IFES-studentenwerkers organiseert IFES-Nederland ieder jaar zes landelijke conferenties, waarvan één voor internationale studenten:
Live it! – Toerustingsconferentie voor studenten
Lead it! – Conferentie voor bestuursleden
Read it! – Conferentie voor kringleiders en –coaches

IFES-Nederland is aangesloten bij de IFES World. IFES staat voor International Fellowship of Evangelical Students, en is actief in ruim 170 landen. Wat IFES-Nederland uniek maakt binnen de wereldwijde IFES is dat er zoveel verschillende soorten verenigingen, met hun eigen karakters en doelstellingen, verbonden zijn. Dat merk je goed op een conferentie als Live it!. Door het internationale karakter van IFES, is het als IFES-student makkelijk om aan internationale conferenties en aan InterActions Teams (summer- en yearteams) deel te nemen. Dit zijn ervaringen die je leven veranderen!

Onderwijs is van essentieel belang voor

de ontwikkeling van kinderen en jongeren. Het is een waardevolle investering in

hun toekomst.

Bekijk de locatie

Contact

Stichting De Pagter Fonds
Postbus 451
2990 AL Barendrecht
Telefoon: (0180) 64 76 52

ANBI

Stichting De Pagter Fonds bezit de ANBI status. Een ANBI is een instelling die het algemeen belang dient en geen winstoogmerk heeft.